Ασφαλιστικα πακετα

Άνδρας δηλώνει ευχαριστημένος με την ασφάλεια αυτοκινήτου του.

ασφαλεια αυτοκινητου

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου; Τώρα ΓΊΝΕΤΑΙ! Διαλέγεις και προσθέτεις τις καλύψεις που θέλεις. Μετά διαλέγεις τη διάρκεια που θέλεις. Έπειτα διαλέγεις τον τρόπο που θέλεις να πληρώσεις. Αν διαλέξεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου κερδίζεις μεγαλύτερη έκπτωση στις περισσότερες εταιρίες. Ρώτησέ μας και κέρδισε!

Ασφαλεια υγειας

ασφαλεια υγειασ

Με μία κάρτα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

ασφάλεια σπιτιού

ασφαλεια σπιτιου

Η ασφάλεια πυρός σπιτιού ή και εξοχικού παρέχει κάλυψη και περιέχεται σε όλα τα πακέτα, είτε έχεις στεγαστικό δάνειο για το σπίτι σου, είτε όχι .Η ασφάλεια κατοικίας είναι υποχρεωτική, όταν έχεις στεγαστικό δάνειο.

ασφάλεια cyber skyline insurance

ασφαλεια cyber

Η ασφάλεια cyber είναι για σένα και την οικογένειά σου απαραίτητη. Προστάτευσε την ψηφιακή ταυτότητά σου και των παιδιών σου. Το cyber bullying είναι πλέον πολύ συχνό. Γράψε μου το mail σου και θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

ασφαλεια παιδιου

Διάλεξε ασφάλεια για το παιδί σου και ξένοιασε.100% κάλυψη σε όποιο νοσοκομείο και αν νοσηλευτεί το παιδί σου. Κάλυψη φαρμάκων και κάλυψη έκτακτου και επείγοντος περιστατικού. Γράψε μου το mail σου και θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες.

ταξιδιωτική ασφάλεια

ταξιδιωτικη ασφαλεια

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά την διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά. Γράψε μου ποιο θα είναι το επόμενο σου ταξίδι και θα σου στείλω προσφορά.

ασφάλεια σκάφους

ασφαλεια ΣΚΑΦΟΥΣ

Η ασφάλεια του σκάφους σου είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Αν θέλεις να κάνεις με το σκάφους σου θαλάσσια σπορ όπως σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.λπ. πρέπει να το δηλώσεις και να συμπεριληφθεί στην ασφάλεια σκάφους. Δες τιμές και βρες το πακέτο που σε συμφέρει, με τις καλύψεις που χρειάζεσαι!