...
 Ασφάλεια υγείας: Τι είναι και τι να προσέξεις!

Ασφάλεια υγείας: Τι είναι και τι να προσέξεις!

Η ιστορία της Μαρίας εξηγεί τη σημασία για την ασφάλεια υγείας!

Η Μαρία ήταν μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν ως λογίστρια σε μια μεγάλη εταιρεία. Ήταν μια υγιής γυναίκα που φρόντιζε τον εαυτό της. Για αυτό και είχε φροντίσει να έχει ασφάλεια υγείας.

Ωστόσο, μια μέρα, ενώ πήγαινε στη δουλειά, τη χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Η Μαρία τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές εβδομάδες.

Για καλή της τύχη και με προνοητική σκέψη, η ασφάλεια που κάποτε είχε πάρει, της κάλυψε όλα τα έξοδα νοσηλείας, χειρουργικής επέμβασης και φαρμάκων. Χωρίς την ασφάλεια υγείας, η Μαρία θα έπρεπε να πλήρωνε όλα αυτά τα έξοδα από την τσέπη της, κάτι που θα την είχε εξοντώσει οικονομικά.

Η ιστορία αυτή μας δείχνει ότι η ασφάλιση υγείας μπορεί να μας σώσει! Διαφυλάττει την υγεία αλλά και την…τσέπη μας.

Για αυτό είμαστε εδώ, σήμερα. Να δούμε τι είναι, τι καλύπτει, τι να προσέξετε κατά την επιλογή της και πώς το skylineinsurance.gr μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Σε μια πρόσφατη έρευνα της Eurostat, το 82% των Ελλήνων πολιτών έχει πρόσβαση σε κάποια μορφή ασφάλισης υγείας. Ωστόσο, μόνο το 35% έχει ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

Τι είναι η ασφάλεια υγείας;

Η ασφάλεια υγείας είναι μια σύμβαση μεταξύ ενός ασφαλισμένου και μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Η ασφαλιστική εταιρεία συμφωνεί να καταβάλει τα έξοδα για την ιατρική περίθαλψη του ασφαλισμένου, σε περίπτωση που χρειαστεί. Το κυριότερο;  Είναι επένδυση για την υγεία σας και την οικογένειά σας. Η υγεία είναι ένα το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή μας. Αν δεν διαφυλάξουμε αυτό, τι νόημα έχει οτιδήποτε;; Εξάλλου, τόσα συμβαίνουν ή προκύπτουν μέσα στην ημέρα και συνολικά στη ζωή μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!!

Τα έξοδα που καλύπτει η ασφάλεια υγείας περιλαμβάνουν:

  • Νοσηλεία
  • Χειρουργικές επεμβάσεις
  • Φάρμακα
  • Διαγνωστικές εξετάσεις
  • Άλλες ιατρικές υπηρεσίες, όπως φυσικοθεραπεία, ιατρικές συμβουλές κ.λπ.

Ποια είναι τα είδη της ασφάλειας υγείας;

Υπάρχουν δύο βασικά είδη: η δημόσια και η ιδιωτική.

Η δημόσια ασφάλεια είναι η υποχρεωτική ασφάλιση υγείας που παρέχεται από το κράτος. Καλύπτει τα βασικά έξοδα για την ιατρική περίθαλψη, όπως νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις.

Η ιδιωτική ασφάλεια είναι μια προαιρετική ασφάλιση υγείας που παρέχεται από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών από τη δημόσια ασφάλεια υγείας, όπως φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις και άλλες ιατρικές υπηρεσίες.

3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε για την ασφάλεια υγείας

  • Τι καλύπτει; Ελέγξτε προσεκτικά τις καλύψεις της ασφάλειας υγείας που σας ενδιαφέρει. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτει τις ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζεστε.

 

  • Ποιο είναι το κόστος της; Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις καλύψεις, την ηλικία, την κατάσταση της υγείας σας κ.λπ.

 

  • Ποια είναι η ασφαλιστική εταιρεία; Ερευνήστε την ασφαλιστική εταιρεία που σας ενδιαφέρει. Βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστη και έχει καλή φήμη.

Ασφάλεια υγείας.

Πώς μπορεί το skylineinsurance.gr να σας βοηθήσει;

Το skylineinsurance.gr είναι ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ιδιωτικής ασφάλειας υγείας. Καλύπτει ευρύτατο φάσμα στις ασφάλειες και φυσικά όλα όσα προαναφέρθηκαν κι ακόμα περισσότερα. Δεν τα ξέρετε; Τέλεια!!

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του skylineinsurance.gr μπορούν να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε! Και φυσικά να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Κάνετε απλά ένα τηλεφώνημα και ενημερώνεστε για όλα. Να ξέρετε, είμαστε εδώ.