Βρείτε την ασφάλεια σας!

Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε, να προετοιμάσετε και να προστατεύσετε σωστά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Πείτε μας για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και εμείς θα βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς

Ασφάλεια Υγείας

Εξοικονομήστε χρήματα σχεδιάζοντας μαζί μας την ασφάλεια σας .Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας βοηθήσουν να ασφαλιστείτε με μια προσιτή σε σας λύση

Η ασφάλιση υγείας Ενηλίκων και παιδιών παρέχει παρόμοιες καλύψεις οι οποίες διακρίνονται σε Α) Πρωτοβάθμια Κάλυψη δηλαδή κάλυψη περιπτώσεων που δεν περιλαμβάνουν νοσηλεία και Β) Δευτεροβάθμια Κάλυψη δηλαδή κάλυψη περιπτώσεων νοσηλείας σε νοσοκομείο.

 Υπάρχουν πολλά ασφαλιστικά προγράμματα  δευτεροβάθμιας κάλυψης για ενήλικες έως και 65 ετών αλλά και πολλά προγράμματα κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων που καλύπτουν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας εξασφαλίζεις την επιλογή να σου παραχθεί ποιοτική εξυπηρέτηση τη δύσκολη στιγμή στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή και του εξωτερικού γρήγορα χωρίς αναμονές.

Η τιμολόγηση εξαρτάται από την ηλικία,την ασφαλιστική εταιρία και τις παροχές που θα θέλεις να έχεις. Γι αυτό και οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ώστε να ασφαλιστείς όπως εσύ θέλεις και με την πιο προσιτή τιμή.

Ναι μπορείς να επιλέξεις με τη βοήθεια των συνεργατών μας να ασφαλίσεις μόνο τα παιδιά σου ώστε να μπορείς να πας στα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία και κλινικές της χώρας άμεσα χωρίς αναμονές με ποιοτική και αξιοπρεπή εξυπηρέτηση.

Θέλετε κάποια Βοήθεια!