...
 Ταξιδιωτική ασφάλεια; Τι είναι αυτό;

Ταξιδιωτική ασφάλεια; Τι είναι αυτό;

   Σε ένα ταξίδι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό μπορείς να έχεις πολλές εμπειρίες συνήθως καλές και ευχάριστες και γιαυτό τις μοιράζεσαι με φίλους και συναδέλφους στην επιστροφή σου.

Όμως καμιά φορά μπορεί  από μία απλή αναποδιά να σου χαλάσει το ταξίδι και να υποχρεωθείς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν για παράδειγμα χάσεις την πτήση, τη βαλίτσα σου, σου κλέψουν το πορτοφόλι ή χάσεις την πιστωτική τότε….τι κάνεις;

Αν αρρωστήσεις πχ μία γρίπη ή μία γαστρεντερίτιδα (συχνή ταξιδιωτική ”ανωμαλία”) και χρειαστείς  νοσοκομείο…ακόμη χειρότερα.

Υπάρχουν πολλά πακετάκια ταξιδιωτικής ασφάλισης που με ελάχιστα ασφάλιστρα μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα και γρήγορα ώστε να συνεχίσεις το ταξίδι σου. Μπορείς μέχρι και να γυρίσεις πίσω στον τόπο κατοικίας σου αν αυτό είναι απαραίτητο. Ψάξε την επόμενη φορά που προγραμματίζεις ένα ταξίδι για την ασφάλισή σου.

Αν ταξιδεύεις συχνά υπάρχουν και ετήσια πακέτα που σε καλύπτουν σε όλα τα ταξίδια που θα κάνεις μέσα στο χρόνο με πιο οικονομικά ασφάλιστρα και… Καλό Ταξίδι!!!

Leave a Reply